Hoopgevende zege tegen KSV Temse

2e amateur A
skyline arena
KFC MU - KSV Temse 4-1

In een mooi gevulde Skyline Arena (eetfestijnweekend met meer dan 700 eters) won Mandel United overtuigend tegen de nochtans goed georganiseerde tegenstander KSV Temse.  
De match begon in een verschroeiend tempo en Beyens gleed al na 8 minuten een center van Debouver in doel: 1-0.
Mandel duwde door maar vergat de kansen voor oa. Pyck, Debouver en Dhondt af te werken. De bezoekers probeerden wel, maar kwamen niet verder dan afgeblokte schoten van Nfor en Ngoma zodat bij de rust de 1-0 op het bord bleef.

Na het nemen van een unieke groepsfoto aan de rust kon Mandel al vroeg na de pauze de score verdubbelen. Zelfde hoofdrolspelers, maar nu net andersom. Beyens bediende Debouver en die schoot mooi binnen. Mandel bleef doorlopend dominant, maar kon pas de bevrijdende treffer maken in minuut 83 toen Pyck, op solo, knap de doelman omspeelde en fijn afwerkte 3-0. Meteen daarna toch nog even opschudding: na makkelijk balverlies kon Al-Bahali milderen 3-1. Maar nog eens Pyck zette meteen daarna de puntjes op de i door vanuit een scherpe hoek de overduidelijke 4-1 eindscore op het bord te zetten.

Volgende week zaterdag 8 februari speelt Mandel United om 20:00 in en tegen KSV Oudenaarde.

Voor Mandel United speelden: Galens, Bailly, Dhondt (83' Neu), Debouver, Raes, Pyck (88' Devos), Lorthiois, Tamsin, Clyncke (88' Vanhaecke), Beyens, Vancraeyveldt

Niet gebruikte wisselspelers: Tant

#oesjeun #goestehn #goazegevn