NEVER STOP BELIEVING

Mandel United begint aan de finale fase van de competitie 2018-2019 met de playoff voor promotie naar amateur 1. Deze eindronde gaat niet om tactiek en filosofie, maar om hart en ziel en een onwrikbaar eergevoel. We zijn het Liverpool van de Champions League op play off tweede amateur niveau. Geklopt in de reguliere competitie door een ploeg die efficiënter was dan ons, maar vooral in onze eer gekrenkt. Geen woorden, maar daden vanaf nu, zolang het nodig is.

Zoals in Liverpool- Barcelona vanaf de eerste seconde een collectieve machtsprestatie en nooit stoppen tot na het laatste fluitsignaal. We zullen van overal moeten komen, in balbezit en in balverlies, samen, niet individueel meer jagen op het eigen succes maar collectief voor elkaar door het vuur gaan.

Of zoals in Ajax-Tottenham tot aan minuut 96 indien dat nodig blijkt, blijven geloven en gaan voor het onmogelijke of als het echt moet de rust bewaren zoals in Chelsea-Frankfurt, met zenuwslopende strafschoppen. Alles goed vanaf nu, het doel heiligt de middelen.

Vanmiddag ontvangen we in dit verband het sterke KSK Ronse, in wederopbouw sinds de komst van Patrick De Cuyper, sowieso al een gevaarlijke klant voor Mandel United. 2 x gewonnen weliswaar in de competitie, maar zeer moeizaam. 0-1 in Ronse en een remontada in de thuismatch nadat we eerst 1-2 achter kwamen en er nog een 3-2 overwinning van maakten. Neen, KSK Ronse wordt geen hapklare brok, maar een heuse missie, een fysieke en mentale beproeving.

Wie een beetje "Mandel United" denkt of houdt van voetbal op hoog niveau met een onmiddellijk resultaat, komt maar beter naar het gemeentelijk sportstadion in Ingelmunster vanmiddag. Om 16:00 "leg 1" van de play off voor promotie naar Amateur 1: KFC Mandel United – KSK Ronse

 

#oesjeun #goestehn #goazegevn