SPEELDAG 2 2e AMATEUR A KRC HARELBEKE - KFC MANDEL UNITED

KFC MU speelt as zondag om 15:00 zijn tweede competitiematch in en tegen de ratten van Koninklijke Racing Harelbeke. 

Het team onder leiding van Didier Degomme staat garant voor een uitstekende organisatie en mentaliteit. Het transfereerde in het tussenseizoen oa. Frederik Declercq van Mandel United en ook de Ingelmunsternaar Ferenc Soenens (FC Gullegem) en Sven De Rechter (Royal Knokke FC). Harelbeke speelde net zoals Mandel een sterke bekercampagne en werd een "derby" geloot in de 16e finales: thuis tegen KV Kortrijk.

KRC Harelbeke verloor de eerste wedstrijd van de competitie eerder onverdiend in en tegen Ronse met 1-0 en zal net zoals Mandel United maar al te graag de eerste driepunter willen binnenhalen.

Mandel United heeft deze week keihard gewerkt om zich voor te bereiden op de wedstrijd van zondag. Het wil de fouten van vorige week niet meer maken en zal beslist geconcentreerd, homogeen en gefocust toeleven naar de eerste en korte verplaatsing van het seizoen. Geen geblesseerden, geen geschorsten en zelfs Jamaique Vandamme en Lilian Lorthiois die volop meetrainen met de kern. Er zal zeker ook een revanchegevoel heersen bij ons team na de zure nederlaag van vorig jaar (1-0 verlies op speeldag 7 - zondag 15.10.2017).

Aan onze supporters, sympathisanten, jeugdspelers allen daarheen!