Speeldag 4 2e amateur:KSC Dikkelvenne - KFC Mandel United

Morgen avond staat de vierde opdracht op het programma voor de Mandel boys. Het wordt een verplaatsing naar Dikkelvenne, een deelgemeente van Gavere en in de buurt van Oudenaarde.

KSC Dikkelvenne is een jonge club, opgericht in 1967 en speelt nog niet zo lang nationaal voetbal. Als summum volgde vorig seizoen wel de promotie naar tweede amateur na het spelen van de eindronde.

De club wordt al jaren geleid door de familie Gevaert en is gekend als één van de "VDK" clubs in Oost Vlaanderen, naast ook lange tijd KMSK Deinze en nu ook nog KAA Gent. 2 bekende gezichten zijn Cedric Bétrémieux, ex spits van KFC Izegem en Vusi Nyoni, vorig jaar nog onze vaste linkerflankverdediger.

KSC Dikkelvenne begon aan het seizoen met trainer David Gevaert, broer van... Nadat de ambitieuze David zich niet kon vereenzelvigen met de ambitie van de club, werd er in onderling overleg kort voor de start van de competitie afscheid genomen van elkaar. Na een aarzelende start met 2 nederlagen op rij, haalde KSC Dikkelvenne vorige week zijn eerste overwinning binnen uit bij KSK Ronse: 0-1.

 

KFC MU is na de verdiende, maar moeizame zege tegen KSK Londerzeel met toch wat werkpunten in de werk- en trainingsweek gedoken. Het wordt een potentiële booby trap in Dikkelvenne.

Dikkelvenne is een fysisch sterke ploeg met een gekende uitstekende mentaliteit op een klein maar goed en gezellig veld en zal zeker geen varkentje zijn dat zich makkelijk laat wassen. Daarnaast schuilt er een Waasland-Beveren adder onder het gras: Kan het team de focus op Dikkelvenne houden en zich 120% concentreren op de opdracht van morgen? Of schuilt er wat nonchalance of onbewust concentratieverlies in het team van Lieven Gevaert?

Bij winst kan Mandel een uitstekende start maken, flink beter dan vorig jaar en kunnen de spelers en staf er zo voor zorgen dat we met het volle vertrouwen ons kunnen opmaken voor de Pokalwedstrijd?

Antwoord morgen om 20:45 !

De match wordt gespeeld morgen om 19:00 in de hofkouterstraat te Dikkelvenne

 

#goestèhn #goazegevn #oesjeun