DEFENSE FIRST!

KFC Mandel United trekt vol vertrouwen met maar veel respect naar de prachtige streek in de Vlaamse Ardennen. Onze tegenstander van morgenavond heet KSK Ronse.

KSK Ronse heeft een tweedeklasse verleden, speelt op het complex "Orphale Crucke" en speelt al jaren een mooi en verzorgd technisch voetbal. Het heeft een neus voor talent want het vindt ieder jaar een jonge speler die later een mooie carrière maakt. We denken aan Alexandre Frutos, Lambo en onze Aurélien Bailly. 

De ploeg wordt geleid door een trainer met eersteklasser ervaring als speler Bert Dhont. Vanuit een stevige organisatie speelt het een efficiënt voetbal met ondertussen 3 overwinningen waaronder de zeer mooie winst tegen Sparta Petegem. Ook het aanvallende compartiment oogt mooi met sterke spelers zoals Achahbar en de gevaarlijk Lekehal.

Mandel United daarentegen heeft kort genoten van de sterke match tegen KFC Eppegem, maar de staf verlegde al snel de focus naar de aartsmoeilijke verplaatsing naar Ronse. Dat  het geen katje wordt om zonder handschoenen aan te pakken bewijzen de amper 5 tegendoelpunten die Ronse tegen kreeg in 7 matchen. Evenveel als Mandel United.

Een duidelijk bewijs dat het motto "defense first" voor zowel Ronse als Mandel belangrijk is? Wordt het daarom een gesloten match? Of gaan beide ploegen vol voor winst? Antwoord morgen om 21:45!

 

#oesjeun #goazegevn #goestèhn