DEEP LOUNGE IBIZA SOUND

Speeldag 12 in de 2e amateur competitie met morgen de thuiswedstrijd tegen FC Gullegem.

Voor het eerst wist Mandel United 2 topploegen te verslaan binnen de 8 dagen. Thuis tegen Olympia Wijgmaal met als bonus de winst in de eerste periode en vorige week het prestigeduel in KVK Westhoek oo de dag dat 100 jaar geleden "14-18" eindigde. Mandel United speelde 2 x als een blok, zeer collectief, en met een onverzettelijkheid waar menig team jaloers van is. Spelen we op dit moment tegenstanders simpel van de mat. Neen. Is het tikkie tak, ook al niet. Maar we staan er wel als een huis, het mes tussen de tanden, zonder vedetten, maar gedreven, slim, sluw en net dat tikkeltje meer om dan op het gepaste moment toe te slaan. Lukt het niet met een Eden Hazard of Lionel Messi moment, dan maar op een stilstaande fase, zoals vorige week waar Tamsin en De Oliveira alles perfect uitvoerden en Westhoek de genadeslag toekenden.

Dit alles is natuurlijk geen garantie om een op papier makkelijke tegenstander(gedeeld laatste) zoals FC Gullegem te bekampen. Ten eerste zijn de wedstrijden met onze sympathieke buren van de Poezelhoek altijd geladen, alleen al omwille van de derbysfeer, maar bovenal heeft FC Gullegem op verplaatsing al zijn beste resultaten gehaald dit seizoen. Bovendien speelt het pigment "Lauden Hughelier" en "Efram Van Suypeene" mee. Beiden hebben een KFC Izegem of Mandel United verleden en zullen er uiteraard op gebrand zijn om morgen nog eens te laten zien waar ze toe in staat zijn. tot slot loopt bij FC Gullegem ook nog de ervaring van Martijn Monteyne rond, jarenlang profvoetballer in België en Nederland en de soms controversiële maar oh zo talentvolle Brandon Delneste. Het wordt dus sowieso zaak om 100% geconcentreerd en met volle focus en drive de match aan te vatten. 

Onze club zit in een "vibe" die klinkt als de beste deep lounge Ibiza sound. Chill maar met beat, zwoel maar vol ritme, never ending en vol passie. Onze nieuwjaarsgeschenken vliegen de deur uit, we hebben net een grote bijbestelling gedaan van onze Mandel United gin en van de heerlijke champagne, ook de sweateractie loopt super. Binnenkort kun je in de straten van Izegem en Ingelmunster niet meer naast de "GOAZEGEVN" sweaters kijken. Voor wie nog niet heeft besteld, Jan Herreman heeft nog een klein gaatje in zijn agenda om de komende bestellingen aan te nemen. Als summun van onze flow is er morgen de uitverkochte VIP Lunch in TC Isis, maar liefst 89 gasten zullen smullen van de heerlijke Côte à l'os van Herbert en Stephanie. We danken onze sponsor van harte voor de gastvrijheid en we raden iedereen aan om een abonnement te nemen in onze prachtige tennisclub of om eens te genieten van de schitterende lokatie en terras in de kokelarestraat. 

Voor wie er niet bij kan zijn op de VIP lunch, we verwachten onze supporters en sympathisanten morgen om 15:00 in het gemeentelijk sportstadion van Ingelmunster voor de spannende match en derby tegen FC Gullegem

 

#Oesjeun 

#Goestehn

#goazegevn