WHAT'S THE PRESSURE?

Een mooie song van de vlotte jonge dame Laura Tessoro die er ook nog eens mooi mee scoorde op het Eurosongfestival.

De rode draad voor dit weekend, hoe gek het klinkt, kan dit al een richtinggevende speeldag worden bovenaan het klassement.

 

Mandel United zit in een focus die het niet meer loslaat. Onze jongens en staf zijn perfect klaargestoomd voor de laatste fase van de competitie, nog 12 x knallen, niet verder denken dan de neus lang is, maar opdracht per opdracht. 

Vandaag komt SC Dikkelvenne op bezoek. Met Tom De Cock al aan zijn derde trainer toe. In een woelig seizoen, voor het eerst proevend van tweede amateurvoetbal, poogt KSCV Dikkelvenne zijn vel te redden, heeft daar in principe de kwaliteit voor, met de ervaring van Neve, Bouchalaa en Betremieux, aangevuld met veel jeugdig talent.

In de heenmatch beet Mandel United zijn tanden stuk op een stug Dikkelvenne, alhoewel het feit dat Mandel United 3 dagen later is gaan stunten op de Freethiel ook wel onbewust heeft meegespeeld tijdens die match.

 

Vanavond dus volle concentratie en focus en vooral naar onszelf kijken. Een super statistiek (22 op 24 en amper 2 tegendoelpunten) thuis in ere houden. De heilige grond waar met man en macht aan is gewerkt om het bespeelbaar te maken vanavond, waarvoor welgemeende dank en groot respect. 

Dit is ons huis, daar raakt niemand aan. Die druk moeten we onszelf wel opleggen, dat zijn we aan onze status verplicht. En als we dan ook effectief de 3 punten thuis houden, leggen we voor minstens 17uur de druk bij onze rood-zwarte buren. Afspraak straks om 19:30 op het Gemeentelijk sportstadion te Ingelmunster

 

#oesjeun

#goestehn

#goazegevn