SCHRIJF NU IN MET KFC MANDEL UNITED EN STEUN HET GOEDE DOEL!

URBAN MOVE

Een beleefloop en -wandeling door gebouwen op muziek, ten voordele van vzw Kinderkankerfonds.

De Urban Move trekt opnieuw door tal van publieke en private gebouwen: De Leest, het nieuwe stadion, het binnenzwembad, Bekafun, Izyprint, het stadhuis, de Verso, de kunstacademie Art’IZ, Prizma campus college, …
Langs het parcours zorgen verschillende Dj’s voor heel wat ambiance. Ook live muziek en animatie zal niet ontbreken. Net als vorig jaar zijn er verschillende startmomenten en lopen we in waves.
Na afloop kan je aan de Leest genieten van een after-move party.

 

URBAN WALK - 8 KM (vrije start)
Wandeling op hetzelfde parcours als de Urban Move. Toegankelijk voor kinderwagens en rolstoelen. We voorzien hier en daar een kleine omweg om de trappen op het parcours te vermijden. Ook honden zijn, aan de leiband, toegelaten op het parcours.
Prijs: 5 euro. Kinderen jonger dan 5 jaar wandelen gratis mee.

OUDER-KIND LOOP - 4 KM
Kinderen van Izegemse scholen lopen gratis en kunnen een deelnamekaart vragen op school. Die kaart ruil je de dag zelf in voor een bandje. Volwassenen kunnen ook individueel deelnemen aan deze loop.
Prijs: gratis voor kinderen onder 12 jaar, 5 euro voor begeleidende ouders. ADD: 10 euro

URBAN MOVE - 8 KM
Prijs: 10 euro. ADD: 15 euro.

PISTEMARATHON
Nieuw dit jaar is de pistemarathon. Met die marathon lopen we de gerenoveerde piste in. Banen 1 en 2 zijn gereserveerd voor de marathonlopers.
Prijs: 15 euro
Sympathisanten kunnen een stuk mee lopen in de andere banen. Daarvoor kunnen ze aan de kassa (bemand door FLAC-IVAC) een vrije bijdrage geven.

PROGRAMMA 16.09.2018
10u                 Pistemarathon
13u - 14u        Urban Walk
15u                 Ouder-kind loop
16u                 Urban Move

INSCHRIJVEN
Inschrijven doe je via urbanmove.izegem.be of de dag zelf in zaal ISO (Sint-Jorisstraat 62).
Haal na betaling vooraf je deelnemersbandje af op de sportdienst of de dag zelf vanaf 12 uur in zaal ISO. Voor de pistemarathon meld je je aan op de piste zelf.  SCHRIJF IN ONDER DE GROEP KFC MANDEL UNITED!

PARKEREN
Je houdt er best rekening mee dat 16 september ook Autoloze Zondag is. Je komt dus bij voorkeur met de fiets of te voet. We voorzien een fietsparking aan de voorzijde van zaal ISO. Voor wie toch met de wagen komt, verwijzen we graag naar het parkeerplan van de stad.

KLEEDKAMERS en BAGAGE
Deelnemers kunnen gebruik maken van de kleedkamers en douches van het stadion. Er zijn geen bagagevoorzieningen beschikbaar.

INKOM
Je kan het evenement bereiken via de hoofdingang van De Leest, St-Jorisstraat 62. Het Urban Move-dorp bevindt zich rechts op de parking. Links vind je zaal ISO waar je je deelnamebandje kan afhalen.

DOE EEN GIFT
Wil je zelf ook iets doneren aan het Kinderkankerfonds, neem dan even contact op met bart.colpaert@izegem.be.

 

Voor deze activiteit kan je betalen met de vrijetijdscheque, meer info bij Sociaal huis ‘t Antwoord.

Vzw Kinderkankerfonds geeft financiële en psychologische steun aan kinderen met kanker en hun gezinnen. De behandeling verhoogt de kans op genezing maar de behandeling duurt lang en gaat vaak gepaard met heel wat bijwerkingen. Het kind wordt hoe dan ook geconfronteerd met ongemak en pijn. Ouders gaan gebukt onder angst, onzekerheid en gevoelens van onmacht. Om deze kinderen en hun ouders te motiveren om dit vol te houden en om de behandeling draaglijk te maken is veel extra zorg nodig.