SPEELDAG 3 2e Amateur A : KFC MU - KSK LONDERZEEL

KFCMU maakt zich op voor het bezoek van KSK Londerzeel nu zaterdag om 19:30 thuis op het Gemeentelijk Sportstadion te Ingelmunster.

Het minste dat je van onze tegenstander van komende zaterdag kan zeggen is dat er een nieuwe wind, deels noodgedwongen,door de traditieclub uit Vlaams Brabant waait. Jarenlang gerund door een sterk bestuur- en sponsorteam, en vorig jaar door spijtige overlijdens hertekend, is KSK Londerzeel zeker en vast nog steeds een niet te onderschatten team dat de eerste 2 speeldagen telkens gelijkspeelde. Vorige week nog miste Dellevoet spijtig genoeg een penalty die de eerste driepunter van het seizoen had kunnen opleveren tegen KSK Ronse.

Het team wordt dit seizoen sportief geleid door de absolute lieveling en topscorer van de club in de jonge 21e eeuw Steven Hilaerts. Hij scoorde jaren aan de lopende band voor de "kiekepootwerpers" en nam de plaats in na een minder sportief jaar waar eerst clubicoon Frédéric Vandesteen als sportief directeur en later ook trainer Tim Scheers al snel verdwenen.

Ook aan het team werd deftig getimmerd met enkele sterke basisspelers zoals Dellevoet en Degroodt die de club trouw bleven, aangevuld met sterke talenten die de club een nieuw elan willen geven.

KFC Mandel United daarentegen heeft op Izegem kermis "koekezondag" heel kort genoten van de eerste overwinning in en tegen KRC Harelbeke, maar de staff verlegde al vlug de focus op de belangrijke thuismatch van morgen. "Recommencez" en enkel focus op de eerstvolgende match zijn belangrijke onderdelen om te proberen de punten thuis te houden, iets wat in de eerste thuismatch van Mandel niet lukte.

De kern trainde gretig en geconcentreerd en kan zonder blessures en enkel met een verrassend geschorste trainer Lieven Gevaert (blijkbaar opgelopen na een schijnbaar korte woordenwisseling met de referee tijdens de uitwedstrijd op RC Luik in de eindronde) de match van morgen aanvatten.

Vorig jaar eindigde de wedstrijd KFC MU - KSK Londerzeel op 0-1 na een ultiem Londerzeel doelpunt in de 88e minuut. Men weze gewaarschuwd!

Supporters, jeugdspelers, sympathisanten en liefhebbers van een mooie pot voetbal, kom morgen langs op het gemeentelijk sportstadion van Ingelmunster en schreeuw onze jongens naar de overwinning!

 

#goesteèhn #goazegevn #oesjeun