A STAR IS BORN

Een pakkende en prachtige song van Lady Gaga Ft Bradley Cooper die je mee neemt in de diepste emoties van het leven. Week word je ervan, diep in gedachten, filosoferend over het leven. Een traan is niet ver weg, maar toch ook hoop en uitzicht naar morgen…

 

Dubbele gevoelens morgen bij Mandel United. Na de begrafenis vorige maandag van Noël, de papa van onze GC Jan Desmet, volgt morgen een tweede dienst binnen de Mandel United familie. Carlos, papa van onze beheerder Frederick Verhelst krijgt een laatste welverdiende eerbetoon en wordt daarna een ster aan aan de hemel. “A star is born””.

Noël en Carlos zitten voor altijd diep in de harten van hun dierbaren, ze zullen een gids worden voor zij die hem hebben gekend, een sterretje aan de hemel die inspireert, stilletjes raad geeft of gewoon prachtige herinneringen voor even weer tot leven brengt.

 

We weten zeker dat Carlos morgen, fier als hij was op zijn zoon Frederick, ook voor de hele Mandel familie een bron van inspiratie en hoop zal zijn om ons team te begeleiden op de weg die ze momenteel bewandelt...

 

Die weg is eerder een vibe geworden, sereen, maar a way of living waar je graag bij hoort. The only way is up leeft bij Mandel United. Maar we zijn op onze hoede, vol respect voor iedere opdracht. Na STVV geen sprake van decompressie, nee het werd een volwassen prestatie van ons team dat secuur en gedecideerd Olsa Brakel de nederlaag aansmeerde. Niet hautain, maar Duits zakelijk en zelfbewust werd de match gewonnen.

 

Dan wacht morgen een ware cup- en topmatch tegen één van de best spelende en meest collectieve teams van de reeks. Geïnspireerd door een toptrainer Jannes Tant, oerdegelijke basis, succesvol bij Club Brugge, RC Gent, Hoek en nu weer Gent. Hij kan rekenen op een sterk team met individuen zoals Elewaut, De Bruycker, Bael, Waeghe en Van Wingen.

Ze staan terecht mee aan de leiding in de tweede periode met Mandel United, speelden in de heenmatch ongelofelijk sterk bij ons en zijn het enige team dat punten pakte in Ingelmunster. Ze klopten Winkel Sport droog met 2-1. Ze hebben een ijzersterke reputatie thuis en zullen ons met een vuurhaard van dynamisme, kwaliteit, honger en passie ontvangen, morgen op de winterkoude avond in Oostakker.

Wij zijn er echter klaar voor. 2 x getraind, velen nog stilletjes bijgetraind, zoals steeds nooit voldaan. Mentaal is het nu nog belangrijker om klaar te zijn. Na uit Winkel Sport en uit Sparta Petegem de test voor ons team om te tonen dat ze ook dergelijke opdrachten tot een goed einde kunnen brengen.

De kalkoen wordt stilletjesaan gepluimd, de cadeautjes verpakt, de kerstboom siert de woonkamer, maar Mandel United is nog niet klaar met 2018. Morgen wachten de ratjes van  KRC Gent voor onze volgende champions league finale. Kwart voor tien weten we of ook ons team de stempel van “star” heeft verdiend. We zijn zeker dat Noël en Carlos stilletjes maar gedecideerd mee supporteren ergens daarboven.

 

#Oesjeun

#Goestehn

#Goazegevn