Steunactie Captain's club

DOE MEE AAN DE STEUNACTIE EN WORDT LID VAN DE MANDEL UNITED CAPTAIN’S CLUB

 

Het hoeft geen betoog dat door de huidige covid-19 situatie onze club – net zoals zo vele clubs en verenigingen - het financieel zeer moeilijk heeft. Sinds maart 2020 zijn onze inkomsten van onze Skyline lounge nog maar een fractie van normaal. Door de huidige terechte zware regels opgelegd door lokale en landelijke overheden zijn wedstrijden met toeschouwers niet evident. Bovendien hebben bepaalde van onze trouwe sponsors beslist om de sponsoring te verminderen.

 

Mandel United is dé referentie amateurvoetbalclub van Zuid West Vlaanderen. Al 3 jaar wordt keihard gewerkt aan een krachtige structuur voor jong en oud. Mandel United is ambitieus en heeft meer dan 550 jeugdspelers en 700 leden. We zijn een 4-sterren club met de beste jeugdopleiding van de regio. Mandel United doet er alles aan om jonge spelers een platform te bieden waar professionalisme, gedrevenheid, fun en een echt thuisgevoel belangrijk zijn. Dit jaar schuiven niet minder dan 7 jeudgspelers door naar de A-kern. De A ploeg die onlangs te horen kreeg dat het naar eerste nationale promoveert en daarmee bij de 40 beste ploegen van België behoort.

 

De korte termijn doelstellingen van onze club zijn in volgorde van belangrijkheid: de toekomst van de club verzekeren in corona tijden, verder de beste jeugdopleiding van de regio aanbieden en onze verworven plaats in eerste nationale consolideren. Als we er dit seizoen in slagen ons te redden, dan kunnen we bouwen om een stabiele en stevige eerste nationaler te blijven met inbreng van eigen jeugd…

 

Onder het motto vele kleintjes maken het verschil zetten we daarom een solidariteitsactie op. We zoeken sponsors/sympathisanten die bereid zijn de kleine som van 100 EUR ter sponsoren in ruil voor een banner van alle sponsors (langs het A veld) en uw naam en logo op de 2021 kalender van Mandel United. We vragen aan alle spelers, trainers, begeleiders, supporters, sympathisanten om in zijn/haar omgeving te zoeken naar bedrijven en privé personen die bereid zijn mee te werken aan dit top project. Maak er een wedstrijd van en toon je vriend/vriendin dat jij meer sponsors kan binnenhalen… In de loop van de week wordt een folder verspreid met uitleg en een sponsorformulier. De sponsors kunnen cash of per factuur overschrijven.

De sponsorformulieren kunnen worden afgegeven op het secretariaat of worden gemaild aan stefaan.vandorpe@kfcmandelunited.be.

 

Wordt NU lid van onze prachtige CAPTAIN’S CLUB, de mooiste club van Zuid West Vlaanderen! Samen zijn we sterk en samen bouwen we verder aan ons mooi verhaal, covid of niet!

 

#oesjeun #goestehn #enunogeenbeetjemeergoazegven

#izegeminbeweging